COMANDA PRIN TELEFON ACUM: 0744-569-069 comenzi@minuneavietii.ro

Comanda






Laminine Immune +++ – protecția avansată a imnunității - 30 cps

Producător:


LifePharm

300,00 Lei

190,00 Lei

Cantitate:
POŞTA ROMÂNĂ:
15 lei
CURIER RAPID:
15 lei
Laminine Immune +++ – protecția avansată a imnunității - 30 cps
Cod produs: laim30L

Descriere

 

 

 

 

Produsele Lifepharm Originale achizitionate de pe acest site beneficiaza de consiliere gratuita din partea Terapeut Silviu Branzoi. Tot ce aveti de facut este sa prezentati firma sau siteul de la care ati achizitionat si numarul de la factura primita.

 

 

 

Produs Original Lifepharm

 

 

 

 

Îmbunătățește apărarea sistemului imunitar împotriva atacurilor împotriva agenților patogeni și dă organismului instrumentele necesare pentru a lupta împotriva organismelor străine și a bacteriilor 

Îmbunătățește sănătatea imună și răspunsul imun la viruși și infecții

Până la 24 de ore de suport imunitar

 

LifePharm Immune +++ este o triplă formulă de apărare extrsă din ingrediente de înaltă calitate, naturale ce sunt dovedite a fi sigure și efieciente pentru întărirea sistemului tău imunitar. Am combinat formula Immune +++ cu înveliș enteric pentru o bună rezistență la condițiile acide din stomac.

 

LifePharm Immune +++ combină trei amestecuri particulare:

 

1.Opti-Shield Blend

Complex polizaharidelor

Acest complex crește numărul de celule T, celule B și celulele Ucigași Naturali(NK cells), considerate linia de defensivă a sistemului imnunitar împotriva celor mai periculoși agenți patogeni și bacterii.

Reishi, Maitake și Ciupercile Turcești cu Coadă(Turkey Tail Mushrooms)

Cu proprietăți anti-bacteriene și anti-virale, cele trei ciuperci oferă organismului uneltele necesare pentru a lupta împotriva organismelor străine și împotriva bacteriilor prin stimularea activității celulelor T și a celulelor Ucigași Naturali(NK cells).

 

2.Life-C Blend

Acest amestec conține Vitamina C (Acid Ascorbic) cu un sistem de livrare unic (Citrus Bioflavonoids and Lipid Metabolites) astefl încât să pătrundă în organism mai rapid și să rămână pe o perioadă mai mare pentru a susține o imnunitate sănătoasă, întărirea sănătații imnunității, reacția imnunității și reducerea inflamației.

 

3.Herb & Botanical Blend

Acestă combinație exclusiv naturală de Vitamina C care generează o imunitate puternică împotriva virușilor și infecțiilor:

 - Camu Camu

 - Acerola

 - Ashwagandha

 - Sea Buckthorn

 - Pomegranate

 

LifePharm Immune +++, este un produs imunitar avansat:

Sistemul imunitar al organismului, dupa cum se cunoaste, este definit ca apărarea naturală a corpului impotriva virusurilor periculosi și a bacteriilor, care sunt peste tot în mediul înconjurător, atât în interior cât și în exterior.

Sistemul nostru imunitar este o rețea de celule albe din sange, care pot recunoaste, ataca si distrug substanțele străine înainte ca acestea sa poata provoca daune grave corpului. Acum mai mult ca oricând, trebuie să avem grijă de sistemul nostru imunitar si sa fortificam organismul împotriva asaltului de virusi.


Disclaimer
Întrebări frecvente
Intrebari frecvente
Comentarii







Omega